Qué és "Moteando"?

Moteando es una aventura cultural que quiere hablar sobre teatro hecho por mujeres, sobre mujeres que hacen teatro o sobre teatro que habla de mujeres. Moteando salpica sobre los grandes carteles de teatro comercial y patriarcal. Lejos de presentar a las estrellas del universo teatral, muestra pequeñas aportaciones humildes y genuinas, pequeñas “motas” de teatro.


Aquesta proposta neix amb la intenció de fer un homenatge a totes aquelles dones que s’han dedicat i ens dediquem avui en dia al teatre, perque només nosaltres som conscients de les dificultats que això suposa en un món masclista. Sembla que l’ambient artístic és prou lliberal, i més encara si estem parlant de l’escena alternativa, però seguim vivint situacions detestables; seguim observant els rols de director-mascle amb poder i actriu-submisa que es deixa arrossegar; seguim sense poder dir que estem alliberades en el món del teatre. És per això que volem dedicar “Moteando” al teatre de dones, on aprofitarem per reflexionar sobre aquesta i altres qüestions.

Per altra banda, “Moteando” sorgeix com a resposta a la manca d’oportunitats per gaudir del teatre de forma lliure. Els preus abusius de les sales de renom, així com la mercantilització de l’expressió artística, només fan que perpetuar la clàssica visió de l’art restringit, abans a l’aristocràcia, avui a la burgesia i demà?

No hay comentarios:

 
Contatori per sitocontadores web